top of page

Fysio Fox on kokonaisvaltaiseen ihmisen hoitamiseen erikoistunut

yritys. Fysioterapia, hieronta, osteopatia,

vyöhyketerapia, kuumakivihieronta,

cryoterapia.

GENLIFE GEENITESTIT JA GENHEALTH RAVINTOLISÄT MYÖS MEILTÄ

GenLife logo valk tausta (1).gif
cryo21slider
Näyttökuva (1262).png

TUTUSTU CRYO-TERAPIAAN!

cryo21-rintalihakset.png

CRYO LIPOLYYSI-TUTKIMUS

Turvallisuus ja tehokkuus suhteessa paikallisten rasvakeräytymien vähenemiseen

 

Turvallisuus ja tehokkuus suhteessa paikallisten rasvakeräytymien vähenemiseen:

 

VÄLINEEN VALINTA
Cryo 21 on kylmäterapiamuoto (cryoterapi), joka toimii lämpötilojen 0C ja -10C, missä hypotermisellä tasolla saavutettu lämpötila on +8C


KOEHENKILÖIDEN VALINTA (VERTAILURYHMÄ)
Hankittiin 100 potilasta

  • 78 naista, ikä 25-60 v, 14 heistä vaihdevuosissa

  • 22 miestä, ikä 25-60 v


TAVOITE
Cryo lipolyysin turvallisuuden ja tehon arviointi käsittelyssä, jossa paikallisia rasvakerääntymiä pyritään vähentämään.

TEHOKKUUSANALYYSI
Potilaat valokuvattiin ja heidät mitattiin ihopoimujen antropomentrisillä mittauksilla. Alatutkimuksessa otettiin 10 henkilöltä verinäytteet kolesteroolin, mataladensitiittisten lipoproteiinien ja triglyseridien tasojen rekisteröimiseksi.


CRYO LIPOLYYSIPROSESSI IHMISKEHOSSA
Suffiksi «cryo» tulee kreikkalaisesta sanasta «cryos» joka tarkoittaa jäätä, kylmyyttä.

Adiposyytit ovat herkkiä kylmyydelle ja työskentely lämpötilassa ne käyvät läpi prosessin, jota kutsutaan apoptoosiksi; tämä on ohjelmoitu solukuolema, solumembraani murtuu, ja yhtenä seurauksena on  adipoosisolujen spontaani ja hidas tyhjeneminen. Se eliminoi lymfasysteemin lipidit 15-20 päivän kuluessa. Apoptoosi, päinvastoin kuin nekroosi, on sellainen solun kuoleman muoto, jonka aiheuttaa soluun kohdistuva äkillinen stressi tai trauma, ja joka tapahtuu siististi ja säädellysti, organismin elämänkaaren hyväksi. Esimerkiksi ihmissikiö kehittää intrauteriinisessa vaiheessa «räpylät» käsiin ja jalkoihin. Jotta sormet ja varpaat kasvaisivat erilleen, on tarpeellista että räpylän solut kuolevat. Tämä solukuolema tapahtuu apoptoosi-prosessin kautta.

Toinen esimerkki: Kaikki me tiedämme, että täysikasvuisessa organismissa yhden elimen sisältämien solujen lukumäärän täytyy olla vakio tiettyjen rajojen sisällä. Täysikasvuisessa ihmiskehossa kuolee yli 50-70 miljardia solua päivittäin apoptoosin vuoksi. Vuoden kuluessa solumassa uusiutuu kehon massaa vastaavan määrän.


TYPOLOGINEN KÄSITTELY
Cryo21 -laitetta käytetään keholla paikalliseen rasvankäsittelyyn. Käsittelyä on annettu lantioiden, takapuolen ja reisien sekä selluliittien aiheuttamiin kauneusongelmiin. Kaikkia potilaita käsiteltiin kuudelta alueelta joka toinen viikko kolmen kuukauden ajan. Joka kerta käytettiin selluliittigeeliä, kosmeettista tuotetta, joka on erityisesti kehitetty kylmäkäsittelyyn. Yhdistettynä Cryo -käsittelyyn tämä geeli edesauttaa ja tehostaa paikallisen rasvan ja selluliittiin hoitoa.


KÄSITTELYN SUBJEKTIIVINEN ARVIOINTI
Kaikkien koehenkilöiden mielestä käsittely oli kivutonta. He raportoivat vain tunteneensa kylmyyttä, jonka ei kuitenkaan tuntunut epämielyttävältä. Käsittelykerran lopulla oli 60%:lla tapauksista punotusta käsitelyllä alueella. Se hävisi kuitenkin 15-30 minuutin kuluessa. Muita sivuvaikutuksia ei koettu.

TULOKSIA
Kaikki potilaat osoittivat selvästi positiivisia tuloksia, sekä subjektiivisesti että objektiivisesti havainnoituina käsiteltyjen alueiden kuvissa ja ihopoimujen mittauksissa. Tulokset osoittivat rasvakudoksen selvää vähenemistä ja ihon kudoksen paranemista. Kaikille oli tapahtunut selkeää rasvan ja selluliittien vähenemistä niin lanteilla, takapuolessa, reisissä ja vatsan alueella, joillakin henkilöillä todettiin myös lievää painon laskua.

Vaikutus oli selvä jo ensimmäisen käsittelyn jälkeen. Kaikki jotka kävivät läpi kuuden käsittelyn kierroksen, saivat selvästi paremmat tulokset.

JOHTOPÄÄTÖKSIÄ

TURVALLISUUSARVIOINTI

  1. Mitään sivuvaikutuksia ei raportoitu

  2. Mitään vaihtelua verinäytteissä ei arvioitu

  3. On raportoitu monosyyttien, neutrofiilien ja makrofagien paikoittaista lisääntymistä: soluja jotka kykenevät liittämään vieraita hitusia sytoplasmaansa ja sulattamaan ne. Tämä on myös syy lievään tulehdukseen alaihon kudoksessa, koska adiposyyttien uudelleenabsorpoituminen meni apoptoosiin.


 

TEHOKKUUSARVIOINTI
Kaikkien potilaiden suhteen saavutettiin merkittäviä tuloksia. Rasvakerrosta vähentävä vaikutus on suoraan mitattavissa ihopoimujen mittauksella. Kehonrasvan väheneminen, kiinteä kudos ja joissakin tapauksissa painon lievä aleneminen ovat nopeita ja merkittäviä tuloksia, jotka ovat nähtävissä muutaman päivän kuluttua käsittelystä.

Cry21 on kivuton ja ei-invasiivi käsittely, jota voidaan käyttää myös silloin kun muille käsittelymenetelmille on kontraindikaatioita (radiofrekvenssi, kavitaatio) ja se vaikuttaa luonnollisen ja fysiologisen mekanismin välityksellä.

SAAVUTETUT TULOKSET PROSENTEISSA   %

TAKAISIN CRYON ETUSIVULLE

 

Kysymyksiä ja vastauksia

Cryo Lipolyysi-tutkimus

Löydät Cryo21 Vantaan myös Facebookista ja Instagramista!

bottom of page