top of page

Fysio Fox on kokonaisvaltaiseen ihmisen hoitamiseen erikoistunut

yritys. Fysioterapia, hieronta, osteopatia,

vyöhyketerapia, kuumakivihieronta,

cryoterapia.

GENLIFE GEENITESTIT JA GENHEALTH RAVINTOLISÄT MYÖS MEILTÄ

GenLife logo valk tausta (1)
klinik-asiantuntija_logo

TUTUSTU CRYO-TERAPIAAN!

cryo21-rintalihakset
FYSIO-FOX-LOGO-WEB

YRITYKSEMME

Fysio Fox on fysioterapiaan, hierontaan ja urheiluvammojen hoitoon erikoistunut hoitotalo.

Niin urheiluvammoja kuin jokapäiväisessä elämässä syntyviä tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia voidaan ennaltaehkäistä. Mitä nopeammin syntyneet vammat pystytään hoitamaan, sitä todennäköisemmin ne parantuvat kokonaan kuntoon. Parhaimmassa tapauksessa tavallinen kansalainen saa asiansa osaavilta ihmiskehon asiantuntijoilta opastusta liikkumiseen ja näin ennaltaehkäisyä voidaan toteuttaa jatkossa.

Yrityksemme on perustettu v. 2003 ja meillä on toimipiste Vantaan Martinlaaksossa sekä Gate8-yrityspuistossa Kauppakeskus Jumbon vieressä. 

the-team4-fysiofox

Tällä hetkellä yrityksemme palveluksessa on kokopäiväisesti 5 fysioterapeuttia, 2 hierojaa/urheiluhierojaa ja osteopaatti. Fysio Fox on fysioterapiaan, hierontaan ja urheiluvammojen hoitoon erikoistunut hoitotalo.

Yrityksemme erikoisosaamisen vuoksi asiakkaina käy paljon myös huippu-urheilijoita. Fysio Fox Oy:n osteopaatti Volkan Atkas on Valviran rekisteröimä urheiluhieroja ja osteopaatti. Huippu-urheilijoilla keho joutuu fyysisesti erittäin kovaan rasitukseen. Hyvästäkin valmennuksesta ja lihashuollosta huolimatta vammoja voi syntyä. Tukea kilpaurheilun suorituksiin häneltä ovat saaneet kansallisen ja kansainvälisen tason mitalistit lajeissa triathlon, painonnosto, uinti, crossfit jne.

lihaskalvon-avaus

Fysio Fox Oy tarjoaa erikoiskäsittelyinä mm. lihaskalvojen “irrotusta” ja venytystä. Pehmytkudoskiinnikkeiden ja arpien käsittely edesauttaa kudoksen hapensaantia ja sitä kautta palautumista.

Käytössämme on kuntotestausvälineet fyysisen kunnon testaukseen. Vahvuutemme on palveluidemme monipuolisuus ja tehokkuus – meiltä saavat avun niin toimistotyöntekijät kuin huippu-urheilijatkin. Meille voit tulla myös, jos kaipaat tukea ja apua raskauden jälkeiseen kuntoutukseen.

hoitotila4-WEB
bottom of page