top of page

Fysio Fox on kokonaisvaltaiseen ihmisen hoitamiseen erikoistunut

yritys. Fysioterapia, hieronta, osteopatia,

vyöhyketerapia, kuumakivihieronta,

cryoterapia.

GENLIFE GEENITESTIT JA GENHEALTH RAVINTOLISÄT MYÖS MEILTÄ

GenLife logo valk tausta (1)
Näyttökuva (1262).png

TUTUSTU CRYO-TERAPIAAN!

cryo21-rintalihakset.png
bakgrunn-osmo-therm

OSMO THERM- HOIDOT

 

 

 

 

Osmo Therm 21 hyödyntää lämpöä ja kylmää, sekä kahta mikrovirta- sähköstimulaatio hoitoa tasitellessaan selluliittia, ylimääräistä paikallista rasvaa sekä roikkuvaa ihoa vastaan antaen samalla asiakkaalle hyvää oloa ja elinvoiman tunnetta. OsmoTherm 21 on tarkoitettu kauneudenhoitoon, fysioterapiaan, lihasten palautukseen sekä kivun hoitoon. Se sisältää monta toimintoa, kuten Cryo 21 kylmähoito, + lämpöhoito + mikrovirta- sähköstimulaatiohoito.(Mikrovirrat ovat matalan intensiteetin virtoja, joilla stimuloidaan solujen uusiutumisprosesseja sekä nesteenkiertoa (lymfahoitoa).

Lämpöä, kylmää ja mikrovirta- sähköstimulaatioita
parhaan tuloksen saavuttamiseen

Lataa Osmo Therm21- laitteen esittely pdf. tästä!

Lämmön ja kylmän vuorottelu luo erityisen ''lämpövaikutuksen'' eli lämpöshokin, joka auttaa:

• Kasvojen kohotukeen ja vartalon muotoiluun

• Ryppyjen, kaksoisleuan, ei-toivotun rasvan ja «allien» pienentämiseen ja kiinteyttämiseen ja poistoon

• Anti-inflammatorinen vaikutus; vähentää lihaskipuja ja jännetulehduksia

• Lisää aineenvaihduntaa ja rasvanpolttoa

• Lisää verenkiertoa mikroverenkierrossa

• Poistaa nesteen kertymistä ja stimuloi imunesteitä (lymfa)

• Kaikki hoidot ovat kivuttomia ja täysin turvallisia, CE-hyväksyttyjä sekä ilman sivuvaikutuksia

osmotherm21-cryo21
cryo21-vatsanseudunhoito

VATSAN SEUDUN HOITO ENNEN JA JÄLKEEN

osmotherm21-text

Tämä laite on Cryo 21:n uusin ja edistyneempi versio. Laite yhdistelee 

Lämpöä, kylmää ja mikrovirta- sähköstimulaatioita parhaan tuloksen saavuttamiseen. Karolinska Institutet Ruotsissa on tutkinut rasvasolujen kylmäkäsittelyä (Cryo-hoitoa). Heidän tutkimuksensa osoittavat, että «valkoisen rasvan» kylmäkäsittely edistää verisuonien kasvua, jotka muuttavat rasvan ruskeaksi rasvaksi, jonka keho voi paljon helpommin polttaa.Kylmähoito on CE-hyväksytty täysin turvallinen ja vaaraton ilman minkäänlaisia sivuvaikutuksia. Hoito tuntuu mukavalta viilentävältä hieronnalta Kylmäkäsittely on FDA:n hyväksymä menetelmä, täysin turvallinen ja vaaraton, ilman sivuvaikutuksia. Käsittely tuntuu vain miellyttävältä viileältä hieronnalta. Meidän menetelmämme eroaa muista cryomenetelmistä siten, että kylmähoitopäätä liikutetaan käsin niillä alueilla, joista halutaan poistaa rasvaa. Toisissa menetelmissä elementti kiinnitetään ihoon imukupilla, tai pidetään kankaan päällä paikallaan yksi alue kerrallaan, jolloin käsiteltävä alue on erittäin rajoittunut ja paleltumavammojen riski on olemassa.

Kehittynyt teknologia

 

Menetelmä on yksinkertaisen nerokas, koska voimme tehdä hoitoja kaikkialla kehossa vähentäen ja poistaen käsivarsien alleja, kaksoisleukaa, vatsarasvaa ja selluliittia. Osmo Therm on terapeuttinen ei-kirurginen menetelmä rasvanpoistoon ilman leikkausta. Hoito on uusin ns. rasvan jäädytys menetelmä, jossa liikuteltava hoitopää pitää lämpötilan -5°C ja -10°C, asteen välillä vähentäen asteittain ihoalueen lämpötilaa 34℃ asteesta 8 ℃ asteeseen. Rasvaiset rasvasolut ovat herkempiä kylmälle kuin ympäröivä alue ja rasvasolun jäähtyessä alkaa prosessi , jota kutsutaan apoptoosiksi. Apoptoosi johtaa asteittaiseen rasvasolujen degeneroitumiseen eli rappeutumiseen (lahoamiseen) ja näin kuolleiden rasvasolujen poistumiseen. Tämä tarkoittaa, että noin 20 % rasvasoluista huuhtoutuu pois kehon normaalin aineenvaihdunnan, imuneste- eli lymfajärjestelmän, kautta. Apoptoosi käynnistyy ilman, että asiakas tuntee kylmää. Hoito alueella tuntuu viileältä hieronnalta. Koska hoidolla muotoillaan vartaloa hoitopäällä käsitellen, menetelmä toimii koko vartalolle, jopa vaikeammin saavutettaville osille. Vatsarasva, kaksoisleuka, selkäpoimut, allit, ”ratsupaikka” lonkat sekä selluliitti alueet - näitä kaikkia voidaan hoitaa.

apoptose-grafikk-rett

CRYO HOITO KÄYNNISTÄÄ APOPTOOSIN RASVASOLUISSA

cryo21-kaulanseudunhoito

KAULAN JA LEUAN HOITO ENNEN JA JÄLKEEN

Kylmän, lämmön ja mikrovirta-sähköstimulaation yhdistelmähoito

 

Poikkeuksellisen kohottavan vaikutuksensa ansiosta tämä kylmähoito ehkäisee kasvojen ja vartalon ihon roikkumista. Nostamalla ja alentamalla sidekudoksen lämpötilaa sekä aktivoimalla fibroblastit tuottamaan uutta kollageenia ja elastiinia saadaan aikaan luonnollinen paine sekä jännite kudokseen. Syvän dermiksen jäähdytys stimuloi fibroblastien toimintaa lisäämällä uusien kollageeni- ja elastiinikuitujen lisääntymissynteesiä: kun iho saa lämpöshokin, kollageenin ja elastiinin tuotanto lisääntyy, jolloin ihosta tulee kireämpi ja kimmoisampi. (Fibroblastit säilyttävät sidekudosten rakenteellisen eheyden muodostamalla sidekudokseen säiemäisiä valkuaisaineita.)

cryo21-vatsanseudunhoidot

KOLME VATSAN SEUDUN HOITOA ENNEN JA JÄLKEEN

Kaksi teho-ohjelmaa

 

Mikrovirrat-sähköstimulaatiot stimuloivat prosesseja turvotuksen vähentämiseksi ns. imemällä vettä ihonalan syvimmistä kerroksista. Tämä lisää fibroblastien tuotantoa, jotka ovat niitä perussoluja kollageenin, elastiinin ja hyaluronihapon tuotannossa. Erityisesti aaltoilevien muotojensa ansiosta sähköherkkien kanavien, joita kutsutaan hydrofiilisiksi makrohuokosiksi, avautuminen alkaa, mikä taas lisää ihon pinnan läpäisevyyttä. Kaikki sarjamme tuotteet ovat mikroionisoituja, mikä tarkoittaa, että niiden vaikuttavat aineet pääsevät helpommin virtaamaan ns. ”voima-aidan” läpi. Tämä tarkoittaa, että kosmetiikkasarjan Linea 21 ja 21Milan tuotteissa erityisesti tämäntyyppiseen hoitoon valmistetut aktiiviset ainesosat pääsevät toimimaan syvällä.

cryo21-vaikutukset

Haluatko hoitola kumppaniksemme?

 

YHTEYSTIEDOT

 

Fysio Fox Oy​​

Jaakonkatu 2 | 01620 Vantaa |

Puh. (09) 878 8446 | Sähköposti: 

import@fysiofox.fi tai sales@fysiofox.fi

bottom of page