top of page

Fysio Fox on kokonaisvaltaiseen ihmisen hoitamiseen erikoistunut

yritys. Fysioterapia, hieronta, osteopatia,

vyöhyketerapia, kuumakivihieronta,

cryoterapia.

GENLIFE GEENITESTIT JA GENHEALTH RAVINTOLISÄT MYÖS MEILTÄ

GenLife logo valk tausta (1)
klinik-asiantuntija_logo

TUTUSTU CRYO-TERAPIAAN!

cryo21-rintalihakset
GenLife tuotekuva

GEN HEALTH-RAVINTOLISÄT

GenLife-geenitestit ja GenHealth-ravintolisät saat
myös meiltä!

GenLife logo valk tausta (1)

GenLife-geenitestit ja GenHealth-ravintolisät saat myös meiltä!

 

GenHealth on ensimmäinen aidosti yksilöllinen designer-ravintolisä, joka perustuu DNA-analyysiin ja geenitestiin. Tutkimme genotyyppisi 52 geneettisen variaation osalta GenLabissa ja sen perusteella valmistamme GenHealth-ravintolisän, juuri sinun DNA:si pohjalta.

Ei ole kahta täsmälleen samanlaista tuotetta, koska ei ole kahta täsmälleen samanlaista asiakasta. GenHealth on ainoa ravintolisä joka mahdollistaa sen, että voit olla varma siitä, että käyttämäsi mikroravintoaineet sopivat kehollesi parhaalla mahdollisella tavalla ja näin tukevat biokemiaasi ja ennaltaehkäisevät monien rappeuttavien terveysuhkien kehittymistä.

DNA on kehomme käsikirja. Valitettavasti useimmilla meistä on geenivirheitä, geneettisiä muunnelmia tai todellisia toiminnallisia virheitä, jotka vaikuttavat geenien toimintaan, Nämä virheet ovat kirjoitusvirheitä. Yksi tai useampi kirjaimista biologisissa sanoissa on kirjoitettu väärin. Jos kyseessä on harmiton muutos, mitään ei tapahdu, mutta jos muutos on vakavampi, toiminnallisesti häiritsevä, kehossasi tapahtuu pieniä ja suurempia muutoksia.

GenLife_event (1)

On arvioitu, että jokaisella meistä on noin kaksituhatta geneettistä variaatiota, jotka vaikuttavat negatiivisesti elimistöömme. Ne eivät kaikki ole niin vakavia, että ne aiheuttaisivat elämää uhkaavia tauteja, mutta ne voivat tehdä näöstämme heikomman, vaikuttaa alentavasti immuunijärjestelmäämme tai lisätä esimerkiksi Alzheimerin-taudin riskiä. On valtavasti erilaisia geneettisiä variaatioita, jotka voivat vaikuttaa negatiivisesti kehomme toimintaan ja nämä geneettiset variaatiot ovat jokaiselle ainutlaatuisia.

Koska kaikki geenit ovat osa biokemiaasi entsyymien muodossa, variaatio koodissa voi tarkoittaa heikommin toimivaa entsyymiä. Jos näin on, GenHealth antaa sinulle parhaiten sopivimmat mikroravintoaineet oikeana annoksena, jotta tätä toimintaa voidaan palauttaa ja optimoida.

Voit tilata GenLife-geenitestin meiltä! Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää! Lisätietoja löydät myös sivustolta genlife.today

bottom of page