top of page

Toimitusehdot

Maksutavat

 

1. Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Lasku, osamaksu, verkkopankit ja luottokortit - kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät maksusivulta.

 

Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta https://www.klarna.com/fi/asia...

 

2. Wix Payment, Luottokorttimaksut

 

TOIMITUSTAVAT: DHL, Matkahuolto tai nouto Vantaalta Fysiofoxin toimistolta

DHL 25 € | Matkahuolto XXS-paketti 15 € | Nouto 0 €

 

Ilmainen toimitus yli 500 euron tilauksille. Noutamatta jätetystä, meille palautuvasta paketista veloitamme 15,00 € käsittelykulut.

Saat tilausvahvistuksen jälkeen tilauksesi seurantatunnuksen, jolla pääset seuraamaan lähetyksen kulkua.  Lähetys luovutetaan henkilötodistusta vastaan tai erillisen toimitusohjeen mukaisesti.

 

Toimitusaika

Tilausten normaali toimitusaika on 2-6 vuorokautta. Ruuhka-aikoina pidempään. Fysio Fox Oy:llä on korvauksetta oikeus olla toimittamatta tuotteita, jotka ovat inhimillisten virheiden tai teknisten ongelmien vuoksi verkkokaupasta tilattavissa, mutta joita ei ole varastossa.

 

Palautusohje

1. Merkitse palautuslomakkeeseen mitä tuotteita palautat ja palautuksen syy.

2. Pakkaa käyttämättömät ja avaamattomat tuotteet huolellisesti ja kosteuden kestävästi.

3. Laita palautuslkomake paketin sisälle.

 

Palautus tulee tehdä 14 vrk:n sisällä tilauksen noutamisesta tai vastaanottamisesta.

 

Palauttaminen

Palauta käyttäen meiltä pyydettäessä saamaasi palautuslomaketta, jossa on tarkemmat ohjeet palautukselle.

 

Reklamaatiot ja erimielisyystilanteet

Jos tuotteessa ilmenee vikaa, on asiakkaalla oikeus tehdä tuotteesta reklamaatio 14 vuorokauden palautusajan aikana. Otathan meihin kuitenkin yhteyttä mahdollisimman pian, jos haluat reklamoida tuotteesta. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta sales@fysiofox.fi. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen ja kaikista vaihdoista on aina sovittava erikseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa.

 

Mahdolliset erimielisyystilanteet pyritään aina ensisijaisesti ratkaisemaan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Asiakkaalla on kuitenkin oikeus saattaa asia kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi. Saat lisätietoa aiheesta kuluttajariitalautakunnan verkkosivuilta: Etusivu - Kuluttajariitalautakunta

 

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Tarkista paketin ulkoinen kunto heti vastaanottaessasi tilaustasi. Reklamoi mahdolliset vauriot heti vastaanoton yhteydessä. Jos toimituksen sisältö on rikkoontunut tai on muusta syystä viallista ota yhteyttä meihin: sales@fysiofox.fi. Korvaamme vialliset tuotteet ainoastaan uudella samanlaisella tai samanarvoisella tuotteella.

 

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät parhaiten:- Sähköpostilla osoitteesta sales@fysiofox.fi

bottom of page