top of page

Fysio Fox on kokonaisvaltaiseen ihmisen hoitamiseen erikoistunut

yritys. Fysioterapia, hieronta, osteopatia,

vyöhyketerapia, kuumakivihieronta,

cryoterapia.

GENLIFE GEENITESTIT JA GENHEALTH RAVINTOLISÄT MYÖS MEILTÄ

GenLife logo valk tausta (1).gif
cryo21-slider
Näyttökuva (1262).png

TUTUSTU CRYO-TERAPIAAN!

cryo21-rintalihakset.png

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Miten käsittely vaikuttaa?

Miten käsittely vaikuttaa? = Kylmäkäsittelyä (Cryo-terapiaa) annetaan siten, että kylmäsondia liikutetaan käsin niillä alueilla, joilta rasvaa halutaan poistaa. Cryo 21 aiheuttaa lämpösokin alentaessaan rasvasolujen lämpötilaa. Tätä prosessia kutsutaan apoptoosiksi ja sen tuloksena on solujen asteittainen lahoaminen ja kuolleiden solujen poistuminen. Se tapahtuu kun laite alentaa alueen lämpötilan 34 asteesta vain 8 asteeseen ilman, että asiakas tuntee minkäänlaista epämiellyttävää kylmyyttä. Kun «valkoiseen rasvaan» johdetaan kylmää, se kasvattaa verisuonia, jotka muuttavat valkoisen rasvan ruskeaksi rasvaksi, jota kehon on helpompi polttaa.

Tällä käsittelymenetelmällä näyttää olevan positiivinen vaikutus myös lihas- ja nivelkipuihin. Samoin kuin kuntoilussa keho vapauttaa endorfiineja, jotka lievittävät välittömästi kipuja, tämäntyyppisen käsittelyn aikana. Käsittely vähentää lihas- ja niveltulehduksia sekä maitohappojen kerääntymisestä lihaksiin johtuvaa lihasarkuutta.

Miten kauan kukin käsittely kestää?

Yksi käsittely kestää 20 – 30 minuuttia kutakin käsiteltävää aluetta kohti, riippuen siitä mikä alue on käsiteltävänä.

Miten usein kutakin aluetta voidaan käsitellä?

Kuolleiden rasvasolujen poistuminen kehosta vie noin 14 päivää. Siksi samaa aluetta ei voida käsitellä useammin kuin kahden viikon väliajoin. Mutta useampia alueita voidaan käsitellä riippumatta toisistaan.

Kuinka monta käsittelyä minä tarvitsen?

Haluttu tulos on tavallisesti saavutettu 4-6 käsittelyn jälkeen. Tämä on kuitenkin yksilöllistä ja riippuu ongelman suuruudesta.

Miten paljon rasvaa poistuu yhden käsittelyn jälkeen?

Poistuvan rasvan määrä vaihtelee henkilöstä toiseen, mutta ei ole epätavallista, että Cryo 21 käsittely poistaa jopa 20-30 % alueen rasvasoluista.

Onko tulos pysyvä?

Käsittelyn aikana palelletut rasvasolut ovat pysyvästi poissa. Päinvastoin kuin laihdutuksessa, jossa solujen sisältämän rasvan määrää vähennetään, Cryoterapia poistaa rasvasolut pysyvästi.

Sivuvaikutuksia?

Cryo-terapiaa on FDA-hyväksyttyä, täysin turvallista ja vaaratonta. Tiedossa ei ole minkäänlaisia sivuvaikutuksia.Käsiteltävä alue voi vähän punoittaa käsittelyn jälkeen.

TAKAISIN CRYON ETUSIVULLE

Cryo21_juliste-nainen.png

Kysymyksiä ja vastauksia

Cryo Lipolyysi-tutkimus

Löydät Cryo21 Vantaan myös Facebookista ja Instagramista!

bottom of page